fsie al cap davantFSIE-CAT CELEBRA LA
I JORNADA DE FORMACIÓ SINDICAL
AMB TOTS ELS SEUS DELEGATS DE TARRAGONA

         El passat dimarts, dia 10 de novembre de 2015, va tenir lloc a Tarragona la  I Jornada de Formació per a Delegats Sindicals, organitzada per FSIE-CAT. FSIE-CAT ha passat de tenir 1 delegat al sector de la concertada a tenir-ne 10 a la província de  Tarragona. A data d’avui tenim representació sindical als col·legis:
 
 
 
- St. Rafael de la Selva del Camp.  - Arce de Reus.
- Salle de Torreforta.  - FEDAC de Tarragona.
- i Sagrat Cor del Vendrell.
 
     En el còmput total a nivell de Catalunya hem passat de 8 a 24 delegats en aquest sector. Avancem, pas a pas, per a poder seure’ns el més aviat possible a la mesa de negociació del conveni. Aquesta nova realitat estructural ens ha derivat de forma natural ha establir una xarxa de relació i comunicació que s’ha materialitzat de forma molt concreta en aquesta primera sessió de la I Jornada de Formació per a Delegats.
 
    La Federació de Sindicats Independents d’Ensenyament com a sindicat dels professionals de l'ensenyament privat i concertat sempre s'ha distingit per procurar una formació diversa i de qualitat per a tots els treballadors d’aquest sector, oferint solucions innovadores i sent molt conscient de la gran importància que tenen els Delegats i els membres dels Comitès d’Empresa, en ser els qui ens donen la representativitat necessària perquè puguem portar la veu de tots els treballadors del sector davant l’Administració i de les Patronals.
     
     La ponència va estar a càrrec de  Pilar Casas, advocada de FSIE-CAT. Entre els objectius marcats per a aquesta jornada, es trobaven els següents:
 
ü    Conviure i promoure el sentiment de grup entre els delegats de FSIE-CAT.concertada jornada
ü    Intercanviar opinions i experiències entre companys de l’ensenyament concertat de la província de Tarragona.
ü    Millorar l’acompliment de les funcions com a representants sindicals als centres de treball.
ü    Introducció a l’estructura formal dels convenis col·lectius.
ü     Analitzar i valorar les fites més rellevants del procés i resultat de la negociació dels convenis col·lectius.
 
     Va acabar així una magnifica jornada que rendirà, sens dubte, els seus fruits en la labor diària dels nostres companys als seus centres de treball, perquè FSIE-CAT  segueixi sent el que és: l’únic sindicat que treballa en exclusivitat en la defensa dels treballadors i treballadores de l’ensenyament privat i concertat de Catalunya. Saludem des d’aquest espai a tots els assistents i us esperem a la 2ª sessió que tindrà lloc el proper dia 27 de novembre. 
pas4
tapa web butlletí 9

 

 

 

Hi ha 131 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell juliol
p1

 

oasispertotlany