SEGONS LA INFORMACIÓ DEL DIARI, ELS MESTRES QUEDARIEN EXEMPS DE COTITZAR PER L'EDUCACIÓ DELS SEUS FILLS.

 

       Segons el diari La Razón, el Ministeri d'Ocupació indulta a aquest col·lectiu en el veto als pagaments per espècie: "Així, del total de retribucions en espècie que l'Executiu va incloure el passat mes de desembre a la base de cotització dels treballadors, els costos derivats de l'educació dels fills dels mestres serà l'única remuneració no salarial «indultada» per l'Executiu", assegura el diari.


      Segons el text al que ha tingut accés el diari, quedaran excloses de les bases de cotització les «prestacions del servei d'educació del primer cicle d'Educació Infantil, Preescolar, Primària, etc.», sempre que aquesta sigui «impartida per centres educatius» i els beneficiaris siguin «els fills dels seus empleats». Ocupació justifica aquesta esmena emparant-se en les «especials característiques del propi sector educatiu i de la finalitat i el benefici social que comporta intrínsecament l'educació».

     FSIE valora molt positivament aquesta notícia, de confirmar-se de forma oficial, ja que el greu perjudici que la mesura causaria per al nostre sector, tant per a les empreses com per als treballadors, provocat per l'aplicació del Reial decret-Llei, desapareixeria.

pas4
tapa web butlletí 9

 

 

 

Hay 113 invitados y ningún miembro en línea

 

lateral web formacio
p1

 

oasispertotlany