DONEM LA BENVINGUDA ALS NOSTRES
NOUS CINC DELEGATS DEL COL·LEGI SANT DOMÈNEC DE GUZMAN DE TARRAGONA
 
 
    FSIE-CAT va obtenir 5 nous delegats al Col·legi Sant Domènec de Guzman de Tarragona el proppassat dimarts, 5 de maig de 2015.
 
     Agraïm el suport incondicional i el gran treball que han fet els nostres candidats i la confiança dipositada pels treballadors i treballadores del centre en les eleccions celebrades. És un plaer poder treballar i créixer amb vosaltres i sabeu que per nosaltres és un repte molt motivador i que estarem al vostre constat assessorant i informant al conjunt dels treballadors de la vostra escola. 
 
      Necessitem arribar a la mesa de negociació de la concertada a Catalunya per defensar única i exclusivament el nostre sector. Aquest ha estat un pas més que ens ajuda a avançar en aquest sentit.
 
 
       Hem trigat 25 anys en equiparar-nos, quasi per complert, al salari de la pública i en 24 hores ens han equiparat a la retallada en un 100%. Per altra banda, creiem que l'exercici de la docència no és patrimoni d'uns docents determinats. Per a FSIE-CAT la concertada és complementària de la pública i no pas subsidiària.
 
       
 
pas4
tapa web butlletí 9

 

 

 

Hi ha 107 convidats/des i cap membre en línia

 

lateral web formacio
p1

 

oasispertotlany