IMG-20160129-WA0002 1FSIE-CAT PRESENTA LA 3ª SESSIÓ DE
LES  I JORNADES DE FORMACIÓ SINDICAL
AMB TOTS ELS SEUS DELEGATS DE TARRAGONA

        
     El proppassat divendres, dia 29 de gener de 2016, va tenir lloc a Tarragona la 3ª sessió de les I Jornades de Formació per a Delegats Sindicals de Tarragona, organitzada per FSIE-CAT. Des de la FSIE  som molt conscients de la gran importància que tenen els Delegats i els membres dels Comitès d’Empresa, ja que són el motor del sindicat, projecten els principis i actuacions de FSIE-CAT i són l'enllaç necessari entre els treballadors i l'empresa.

     La ponència la va dur a terme Pilar Casas, advocada de FSIE-CAT.  Entre els objectius i continguts principals plantejats i treballats en aquesta 3ª sessió es trobaven els següents:


IMG-20160129-WA0005 1
ü    Conviure i promoure el sentiment de grup entre els delegats de FSIE-CAT.

ü    Intercanviar opinions i experiències entre companys del mateix sector.

ü    Aprofundiment en el contingut del conveni de la concertada; permisos retribuïts, permisos no tretribuïts, maternitat-paternitat, etc.

ü    La nòmina: concepte i parts del document.

ü    Analitzar i valorar, entre d'altres; el retorn de la paga del 2012, la situació del premi de fidelitat, augment del salari per al 2016 etc.


     Des de FSIE-CAT  seguim defensant la Llibertat d'Ensenyament i treballant en exclusivitat en la defensa dels treballadors i treballadores de l’ensenyament privat, privat/concertat i de l'atenció a la diversitat funcional de Catalunya.  Saludem des d’aquest espai a tots els assistents. Moltes gràcies per la vostra atenció. Estem sempre al vostre costat. 
 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web butlletí 9

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 214 convidats/des i cap membre en línia

 

octubre 2019
p1

 

oasispertotlany