IMG-20160129-WA0002 1FSIE-CAT PRESENTA LA 3ª SESSIÓ DE
LES  I JORNADES DE FORMACIÓ SINDICAL
AMB TOTS ELS SEUS DELEGATS DE TARRAGONA

        
     El proppassat divendres, dia 29 de gener de 2016, va tenir lloc a Tarragona la 3ª sessió de les I Jornades de Formació per a Delegats Sindicals de Tarragona, organitzada per FSIE-CAT. Des de la FSIE  som molt conscients de la gran importància que tenen els Delegats i els membres dels Comitès d’Empresa, ja que són el motor del sindicat, projecten els principis i actuacions de FSIE-CAT i són l'enllaç necessari entre els treballadors i l'empresa.

     La ponència la va dur a terme Pilar Casas, advocada de FSIE-CAT.  Entre els objectius i continguts principals plantejats i treballats en aquesta 3ª sessió es trobaven els següents:


IMG-20160129-WA0005 1
ü    Conviure i promoure el sentiment de grup entre els delegats de FSIE-CAT.

ü    Intercanviar opinions i experiències entre companys del mateix sector.

ü    Aprofundiment en el contingut del conveni de la concertada; permisos retribuïts, permisos no tretribuïts, maternitat-paternitat, etc.

ü    La nòmina: concepte i parts del document.

ü    Analitzar i valorar, entre d'altres; el retorn de la paga del 2012, la situació del premi de fidelitat, augment del salari per al 2016 etc.


     Des de FSIE-CAT  seguim defensant la Llibertat d'Ensenyament i treballant en exclusivitat en la defensa dels treballadors i treballadores de l’ensenyament privat, privat/concertat i de l'atenció a la diversitat funcional de Catalunya.  Saludem des d’aquest espai a tots els assistents. Moltes gràcies per la vostra atenció. Estem sempre al vostre costat. 
 

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 57 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany