assetjament telf     

Des de l'1 de novembre de 2016 està en funcionament el 900 018 018, el nombre habilitat pel Ministeri d'Educació contra l'assetjament escolar, un servei actiu les 24 hores del dia els 365 dies de l'any en el qual alumnes, famílies, docents o tot aquell que sofreixi o conegui casos de "bullying" pot denunciar de manera anònima i gratuïta.

       Al capdavant d'aquesta iniciativa, emmarcada dins del Pla de Convivència Escolar, està un nodrit equip de professionals format per psicòlegs, treballadors socials, sociòlegs i juristes que atenen les trucades i gestionen les possibles solucions, implicant a les forces i cossos de seguretat de l'Estat en cas que sigui necessària la seva intervenció. 
     A més, l'atenció s'estendrà als usuaris amb discapacitat auditiva o de la parla, que poden accedir mitjançant servei de missatgeria o videotrucada.
      El 900 018 018 vol cobrir una demanda important de la societat i la comunitat educativa, i és l'únic telèfon específic per a l'atenció de casos de maltractaments als centres educatius.

RECORDA, si ets VÍCTIMA o TESTIMONI, marca el 900 018 018:

-24 hores al dia/ 365 dies a l'any.
-Trucades anònimes i gratuïtes (no deixen rastre en la factura).
-Atenció específica per professionals.
-Accés a usuaris amb discapacitat visual o auditiva.

En la lluita contra l'assetjament escolar, tots junts.