T PARA web cartel a3 concertados cat 2017
     FSIE, com a organització sindical majoritària en l'àmbit de l'educació concertada i privada, ha engegat, com ve fent en els últims anys, la seva campanya de suport a l'escolarització en centres concertats i privats, aprofitant l'obertura del període de matriculacions per al proper curs 2017-2018 obert en les diferents comunitats autònomes.

 

     Sota el lema “Perquè volin molt alt... tu decideixes la ruta. La seva educació és la teva elecció”, FSIE vol manifestar el seu suport al dret dels pares a triar la formació i educació que considerin més adequada per als seus fills, tal com es recull en l'article 27 de la Constitució, podent apostar per centres concertats o privats.

 

     Amb aquesta acció, FSIE, com a veu d'una àmplia part de la comunitat educativa, vol recordar que l'educació concertada i privada és una opció de futur a tenir en compte, fent una aposta clara i decidida per la lliure elecció.

 

     A més, FSIE vol destacar i posar en valor la labor que en aquests centres duen a terme professionals qualificats i formats, implicats i compromesos per oferir una educació integral i de qualitat, valorada i reconeguda.

 Documents relacionats:

Cartell campanya d'escolarització centres concertats 2017 - material per imprimir

Cartell campanya d'escolarització centres concertats 2017 -  material digital

Post per a Facebook campanya d'escolarització centres concertats 2017 -  material digital

Post per a Twitter campanya d'escolarització centres concertats 2017 - material digital