PARA WEB CARTEL A3 Concertada2018 CAT

    FSIE ha engegat, com ve fent en els últims anys, la seva nova campanya de suport a l'escolarització en centres concertats i privats, aprofitant l'obertura del període de matriculacions per al proper curs 2018-2019 obert en les diferents comunitats autònomes.

    Sota el lema “Dóna-li ales perquè aconsegueixi la seva meta”, FSIE vol manifestar el seu suport al dret dels pares a triar la formació i educació que considerin més adequada per als seus fills, tal com es recull en l'article 27 de la Constitució, podent apostar per centres concertats o privats.

    Amb aquesta acció, FSIE, com a veu d'una àmplia part de la comunitat educativa, defensa que l'educació dels fills és elecció dels pares i vol recordar que l'educació concertada i privada és una opció per al seu futur que també poden considerar, fent així, des de l'organització, una aposta clara i decidida per la lliure elecció.

    A més, FSIE vol destacar i posar en valor la labor que en aquests centres duen a terme professionals qualificats i formats, implicats i compromesos per oferir una educació integral i de qualitat, valorada i reconeguda.

    Des de FSIE es fa també una crida a tots els professionals del sector perquè col·laborin en la difusió d'aquesta idea entre la societat, perquè és essencial defensar un dret fonamental i només mantenint la pluralitat en l'oferta, ho podrem garantir.

 

Documents relacionats:

Cartell campanya escolarització 2018 per imprimir
Post per al Facebook campanya d'escolarització 2018
Post per al Twitter campanya escolarització 2018

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 63 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany