PARA WEB CARTEL A3 Concertada2018 CAT

    FSIE ha engegat, com ve fent en els últims anys, la seva nova campanya de suport a l'escolarització en centres concertats i privats, aprofitant l'obertura del període de matriculacions per al proper curs 2018-2019 obert en les diferents comunitats autònomes.

    Sota el lema “Dóna-li ales perquè aconsegueixi la seva meta”, FSIE vol manifestar el seu suport al dret dels pares a triar la formació i educació que considerin més adequada per als seus fills, tal com es recull en l'article 27 de la Constitució, podent apostar per centres concertats o privats.

    Amb aquesta acció, FSIE, com a veu d'una àmplia part de la comunitat educativa, defensa que l'educació dels fills és elecció dels pares i vol recordar que l'educació concertada i privada és una opció per al seu futur que també poden considerar, fent així, des de l'organització, una aposta clara i decidida per la lliure elecció.

    A més, FSIE vol destacar i posar en valor la labor que en aquests centres duen a terme professionals qualificats i formats, implicats i compromesos per oferir una educació integral i de qualitat, valorada i reconeguda.

    Des de FSIE es fa també una crida a tots els professionals del sector perquè col·laborin en la difusió d'aquesta idea entre la societat, perquè és essencial defensar un dret fonamental i només mantenint la pluralitat en l'oferta, ho podrem garantir.

 

Documents relacionats:

Cartell campanya escolarització 2018 per imprimir
Post per al Facebook campanya d'escolarització 2018
Post per al Twitter campanya escolarització 2018