IMG 20181223 WA0002FSIE-CAT assisteix al BWSV 2018, la trobada anual on empreses mercantils es troben amb Centres Especials de treball (CET) i empreses d'inserció no lucratives (EI).

L'esdeveniment ajuda a la transformació social de les empreses promovent conductes socials i sostenibles, afavorint la sostenibilitat econòmica dels CET i EI. El lloc de treball és el factor més inclusiu en la societat i ajuda al desenvolupament de capacitats. 

El BWSV neix de la mà d'Icària Iniciatives Socials a l’any 2012, i ho fa amb un doble objectiu: d'una banda: generar oportunitats de negoci per als Centres Especials de Treball i Empreses d'Inserció no lucratives que donen treball a persones en risc d'exclusió social o amb discapacitat, i, per l'altre: mostrar a les empreses que hi ha una "nova manera" de fer negocis.

Per al BWSV, una "nova manera" de fer negocis significa fer-ho de manera més sostenible, social i implicada amb la societat i que, a més, beneficia directament a l'empresa i als seus treballador, mantenint i creant nous llocs de treball.

FSIE-CAT aposta per les empreses d’inserció i, en aquest senti, tot el material d’oficina que fem servir el comprem a empreses d’aquest sector.

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 67 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany