Cartel A3 Dia Mundial autismeLa Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament es suma un any més a la celebració del Dia Mundial de Conscienciació sobre l'Autisme. Amb aquesta iniciativa promoguda per les Nacions Unides es pretén conscienciar a la societat sobre les problemàtiques que afronten les persones amb Trastorns de l'Espectre Autista (TEA).

      Amb la campanya “Derroquem junts les barreres”, FSIE vol dirigir un missatge clar i contundent fent una crida al compromís individual i col·lectiu en la construcció d'una societat accessible i sostenible en la qual les persones amb autisme puguin portar una vida plena i gratificant com a part integrant d'aquesta.

      Per a això considerem fonamental que tant les administracions públiques com els agents socials i polítics situin les necessitats de les persones amb TEA entre les seves principals prioritats com ja va fer la comunitat internacional en elaborar l'Agenda 2030 per al Desenvolupament Sostenible.

     FSIE, en aquest sentit, es suma a les Nacions Unides en la seva petició de millorar l'accés a les tecnologies de suport, com a instrument indispensable per a reduir i eliminar barreres. Actualment el seu alt cost, i la consegüent manca de disponibilitat, la poca conscienciació sobre el seu potencial i encara més escassa formació sobre el seu ús dificulten enormement la plena participació de les persones amb TEA en les seves comunitats tant en el terreny econòmic i polític com en el social. Des del seu àmbit d'actuació, FSIE reafirma el seu compromís de continuar treballant per la igualtat, l'equitat i la inclusió total d'aquest col·lectiu en la nostra societat.

Documents relacionats:

Cartell_A3_Dia Mundial Autisme.pdf

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 175 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell web octubre 2020
p1

 

oasispertotlany