Día del Maestro 2019    La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament de Catalunya celebra el Dia del Mestre amb la seva campanya “La vostra vocació mou el món” felicitant a totes les mestres i mestres per la gran labor que exerceixen i agraint-los la seva dedicació i compromís amb l'educació.

 

    La data d'aquesta jornada dedicada als docents va ser triada per a celebrar el patró dels professors, San José de Calasanz, sacerdot, pedagog i considerat el precursor de l'educació moderna com a fundador de la primera escola cristiana popular i gratuïta d'Europa. 

 

    Des de FSIE-CAT aprofitem la celebració d'aquest dia per a recordar a la societat en el seu conjunt que per a poder tenir un sistema educatiu de qualitat i que arribi a tots en igualtat de condicions no es pot descurar en cap concepte el pilar fonamental que el sosté; els professors. Per això considerem imprescindible que es reconegui la importància de la tasca que exerceixen els docents en el desenvolupament del teixit social que conformarà les comunitats del futur.

 

    Per tot això, FSIE manté el seu compromís de continuar treballant per a poder garantir als professionals de l'ensenyament concertat, privat i d'atenció a persones amb discapacitat, unes condicions laborals i salarials dignes, justes i concordes a la professionalitat, qualitat i exigència amb la qual ells exerceixen la seva labor.

 


Documents relacionats:

Dia del Mestre 2019_Cartell
Dia del Mestre 2019_Post per a Xarxes Socials

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 205 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany