Cartell escolarització 2020La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament de Catalunya (FSIE-CAT) posa en marxa un any més la seva campanya de suport a l'escolarització en centres concertats.

    Sota el lema “Ajuda'ls a fer el següent pas. Perquè la seva educació és la teva elecció”, FSIE-CAT vol incidir en el dret dels pares a triar l'educació dels seus fills en total llibertat.

    En un moment social i polític en el qual aquesta llibertat ha estat recentment objecte de debat i qüestionament, FSIE-CAT mostra amb aquesta iniciativa el seu compromís, una vegada més, amb la defensa de la llibertat d'elecció, i el seu suport a les famílies i alumnes que cada any dipositen la seva confiança en centres concertats.

    Com a veu d'una àmplia part de la comunitat educativa, FSIE-CAT té a més com a objectiu recordar a la societat en el seu conjunt que la xarxa de col·legis concertats és una opció de qualitat que ofereix a les nostres nenes i nens una educació integral i personalitzada, amb professionals compromesos amb el seu desenvolupament tant acadèmic com personal.

   FSIE-CAT vol aprofitar aquesta campanya per a reconèixer als professionals d'aquests centres el seu compromís i implicació en l'acompliment d'una labor tan important i de tanta responsabilitat com és formar a les generacions del futur. Amb la finalitat de transmetre el valor del seu treball a la societat en general, el sindicat convida a totes les treballadores i treballadors del sector a col·laborar en la difusió d'aquest missatge per a poder així garantir el manteniment d'un sistema educatiu plural i de qualitat.

 

Documents:

Cartell escolarització 2020

Comunicat Decret admissions FSIE-CAT

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 200 convidats/des i cap membre en línia

 

juliol20
p1

 

oasispertotlany