Equipo manos S    Davant l'excepcional situació que estem vivint i les mesures que estan aprovant el Govern Central, Autonòmics i les autoritats de sanitat i educació, FSIE fa una crida a tots els professionals i treballadors per a mantenir la calma i col·laborar activament en la seva aplicació.

 

    Entenem la lògica i raonable preocupació davant l'expansió i els efectes nocius que està causant el virus, però la por excessiva i la psicosi no ens ajudaran a millorar la situació.

 

    L'objectiu prioritari de les autoritats és preservar la salut dels ciutadans i per a això és fonamental contenir l'expansió i propagació del virus contribuint d'aquesta forma a evitar un col·lapse del sistema sanitari. FSIE comparteix totalment l'objectiu i les mesures que s'han pres per a aconseguir-lo.

 

    Davant els escenaris que ja coneixem i uns altres que puguin tenir lloc en funció de com variï la situació, hem de col·laborar en la correcta aplicació de les mesures que des de sanitat es recomanen com a preventives i les que s'adopten amb caràcter excepcional i temporal. Aquestes mesures de caràcter excepcional i extraordinari no tindran l'efecte desitjat sinó els ciutadans no ens impliquem i complim amb les indicacions que se'ns fan.

 

    Des de FSIE estem demanant als responsables polítics que no hi hagi conseqüències que perjudiquin les condicions laborals dels treballadors afectats per la mesura de tancament dels centres.

 

    FSIE donarà la informació oficial que emetin les autoritats i demanem que no es faci cas a fonts d'informació no fiables que estan difonent notícies que no responen a la realitat generant confusió i inquietud. Si necessites informació has d'acudir a les pàgines oficials del Govern, Sanitat i Educació tant Central com Autonòmic.

 

    Tots aquells professionals afectats per qualsevol de les mesures preventives establertes fins al moment, aïllaments preventius o suspensió d'activitat lectiva, poden posar-se en contacte amb el seu sindicat FSIE més pròxim per a qualsevol dubte o consulta.

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 77 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell abril 20
p1

 

oasispertotlany