gov 15En relació a les mesures de contenció del coronavirus, el Departament d’Educació informa del següent en la nota de premsa publicada ahir diumenge, 15 de març:

• Es mantenen els contractes amb els prestadors de servei de vetlladors. Per tant, el Departament insta a aquests proveïdors a no fer un expedient de regulació de treball temporal (ERTE).


• El Departament ha demanat als consells comarcals que no suspenguin els contractes amb les empreses del transport i dels menjadors escolars i els ha comunicat que el Departament assumirà la part dels costos fixos d’aquests contractes, tal i com ja va succeir amb el temporal Gloria.


• El Govern està estudiant com fer efectives les beques menjador, malgrat les restriccions que suposen les ordres de confinament governamentals. 


• El Departament insta el govern espanyol a decretar urgentment les mesures necessàries per tal de garantir plenament els drets del conjunt de famílies que s’han vist afectades pel tancament escolar.


• El Departament està estudiant jurídicament com afecta al període de preinscripció l’estat d’alerta decretat pel govern espanyol.

 

Documents:

Nota de premsa 15_03_2020

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 97 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell abril 20
p1

 

oasispertotlany