nota premsaFSIE considera molt negatiu que s'estiguin produint acomiadaments en sectors que han estat obligats a tancar.

 

    FSIE organització sindical majoritària en el sector de l'ensenyament concertat, privada i atenció persones amb discapacitat demana als Governs Central i Autonòmics, així com a les organitzacions patronals del sector, que adoptin urgentment les mesures necessàries per a pal·liar al màxim els efectes laborals nocius que pot tenir aquesta crisi sanitària en els treballadors.

 

    A la ja de per si mateix dura situació que estan vivint els ciutadans, no es pot sumar el perjudici i disminució de les seves retribucions i condicions laborals. Davant aquesta situació excepcional, les administracions públiques han d'ajudar a mantenir les condicions laborals de tots els treballadors siguin aquests funcionaris, per compte d'altri o autònoms.

 

En aquests difícils moments, les famílies necessiten tota la seguretat que pugui donar-se'ls i, a més de l'atenció sanitària i compliment per part de la ciutadania de les recomanacions per a fer front a aquesta malaltia que és l'objectiu prioritari de tots, cal tranquil·litzar a tots els treballadors mantenint les actuals condicions laborals. En casos extrems en els quals no quedi més solució que realitzar ERTES cal aprovar urgentment mesures compensatòries que garanteixin les millors condicions possibles als treballadors mentre duri aquesta situació.

 

    FSIE espera que el Govern adopti de manera ràpida aquestes decisions i contribueixin a elles els Governs Autonòmics i les organitzacions patronals.

 


Documents relacionats:
Nota de premsa_FSIE demana mesures urgents per als treballadors

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 168 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell abril 20
p1

 

oasispertotlany