EUcATuiWoAAvgCA    Davant la situació creada per l'extensió del coronavirus i el gran impacte que està tenint al nostre país, som conscients de les dificultats que existeixen per a destinar els recursos extraordinaris necessaris per a afrontar la crisi i pal·liar les seves conseqüències socioeconòmiques i sanitàries, sobretot entre els més desfavorits.

 

    És per això que el Secretariat Federal de FSIE, representant als 54 sindicats que conformen la Federació i a tots els seus afiliats i delegats en el conjunt de l'Estat, considerem necessari solidaritzar-nos amb els qui més estan patint aquesta situació i hem resolt col·laborar amb el programa "Cruz Roja RESPONDE" davant del COVID-19.

 

    FSIE dóna a aquesta campanya 100.000€ per a poder contribuir en la ingent tasca de contenir la propagació del virus cobrint les necessitats sanitàries, educatives i socials que aquesta crisi sanitària ha generat.

 

    FSIE vol col·laborar amb aquest pla d'actuació i resposta promogut per CREU ROJA amb la finalitat de reforçar la capacitat d'actuació en àrees tan sensibles com la Inclusió Social, l'Ocupació, la Salut i l'Educació amb especial atenció a les persones en situació de vulnerabilitat i dependents.

 

    Entenem que en aquests moments totes les ajudes són poques i ens veiem en la necessitat moral d'ajudar a aquells que arriben on nosaltres no podem. La solidaritat i la cooperació són imprescindibles en aquests moments ja que solament junts podrem superar aquest desafiament.

 

Documentació relacionada:

Donació al programa Creu Roja Respon

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 172 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell web octubre 2020
p1

 

oasispertotlany