web TESDes del començament de la crisi sanitària les administracions han insistit en la major incidència del virus en els denominats grups de risc. El Ministeri d'Inclusió, Seguretat Social i Migracions ha definit com a grups vulnerables per a COVID-19 a l'efecte d'un possible comunicat de baixa a les persones que presenten patologies cardiovasculars, hipertensió arterial, diabetis, malaltia pulmonar crònica, immunodeficiències, processos oncològics en tractament actiu, dones embarassades i majors de 60 anys.

 

     Davant la possible volta als centres de treball en els pròxims dies considerem imprescindible aclarir qui poden obtenir la baixa per aquesta condició, quin és el procés i, sobretot, què fer en cas de no obtenir el reconeixement de treballador especialment sensible malgrat ser-ho.

 

     Per això, FSIE ha elaborat un Document en el qual podreu resoldre els dubtes més freqüents sobre aquest tema. A més, insistim que, abans de prendre qualsevol decisió, consulteu amb el Sindicat per a saber quin és el procediment correcte per a no incórrer en mala fe o negligència de la qual poguessin derivar-se responsabilitats.

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 212 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell web octubre 2020
p1

 

oasispertotlany