2ª convocatòria 2020 Formació MinisteriEl Ministeri d'Educació i Formació Professional, a través de l'INTEF, convoca la 2a edició de cursos tutoritzats de Formació en Línia per al professorat.

      S'ofereixen un total de 16 cursos. La descripció dels cursos, inclosa la informació necessària per a la inscripció, es pot consultar en la pàgina de la seu electrònica del Ministeri d'Educació i Formació Professional, en la qual s'aniran publicant també les darreres novetats.

          Els cursos tenen una durada de dos mesos (del 15 de setembre al 17 de novembre), per això es certifiquen amb 70 hores de formació.

          A fi i efecte d'adaptar l'oferta formativa de la segona edició a la necessitat de donar continuïtat i/o suport al procés educatiu a través de les modalitats a distància i en línia, així com de superar les dificultats oposades al llarg d'aquest últim trimestre del curs 2019/2020 i buscar i idear fórmules que facilitin l'aprenentatge dels estudiants en els diferents escenaris que podem viure durant el proper curs, s'han modificat les dates d'inscripció, els cursos oferts i la distribució de places per a adequar-los a les demandes educatives que l'actual situació requereix.

      El termini d'inscripció començarà l'1 de juny i finalitzarà el 20 de juny de 2020 (ambdós inclosos).