instruccions curs 2020 21    Segons el Departament d'Educació, l’evolució actual de la pandèmia fa preveure un escenari d’inici de curs al setembre d’una certa normalitat pel que fa als aspectes organitzatius i la planificació general dels grups d’alumnes s’haurà d’ajustar als criteris habituals d’organització del centre.
    Des de FSIE-CAT criem que el Departament ha trigat molt en fer arribar unes instruccions senzilles que no aporten pràcticament cap novetat i que es segueix derivant la darrera responsabilitat a les titularitats pel que fa a l'organtizació i a la gestió de les mesures de seguretat. Està clar que durant aquestes darreres setmanes s'han preparat molt més les seves aparicions als diferents mitjans de comunicació que no pas l'elaboració de les instruccións que afectaran a tota la comunitat educativa durant el proper curs escolar.
    Lamentem que no s’hagi apostat finalment per reduir les ràtios, tal i com inicialment sí es va comunicar, ja que aquesta decisió determinarà que l’increment de plantilles sigui molt menor que el previst i necessari. No obstant, haurem de seguir esperant noves instruccions pel que fa a la provisió de plantilles, així com la gestió de les mesures de prevenció i salut que haurien de donar orientacions pel que fa a la situació laboral de les treballadores i treballadors que són especialment sensibles.

Documents relacionats:

PDF LOGO Instruccions originals

PDF LOGO Resum FSIE-CAT

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 26 convidats/des i cap membre en línia

 

 
What do you want to do ?
New mail
p1

 

oasispertotlany