FSIE ORGANITZA EN COL·LABORACIÓ AMB EL CEDD

LA JORNADA “EDUCACIÓ ESPECIAL I ORDINÀRIA A DEBAT”


       La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament i el Consell Espanyol per a la Defensa de la Discapacitat i la Dependència organitzen una Jornada en la qual es debatrà l'Educació Especial enfront de l'Ordinària. L'esdeveniment es durà a terme en format online i tindrà lloc el pròxim 28 de setembre a les 18.00h.
       
      La benvinguda serà a càrrec de Javier Muñoyerro, Secretari General de FSIE, i serà el Vicepresident Executiu del CEDD, Iñigo Allí, qui assumirà les funcions de moderador del debat. En aquest debat intervindran experts en els dos models educatius com Efrén Carbonell Paret (Director de ASPASIM), Juan Carlos López (Director del Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp) i Noemí Sativeri (Plataforma Catalana per l'Escola Inclusiva) per part de l'educació ordinària i Julián Ruiz Ruiz (President de ANCEE), Luis Rojo (Plataforma Educació Inclusiva si, Especial també) i M. Esther Jiménez Márquez (FSIE) per l'educació especial.
       
       Aquest debat pretén donar visibilitat i oferir perspectiva sobre una de les qüestions més complexes que han d'afrontar les famílies amb un menor amb discapacitat en etapa escolar; quina és l'opció educativa millor per a ell o ella? Per a participar en l'esdeveniment és necessari enviar un email a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web17

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 57 convidats/des i cap membre en línia

 

cartell web octubre 2020
p1

 

oasispertotlany