FSIE reconeix i agraeix a tots i cadascun de vosaltres la vostra dedicació i l'esforç incansable que heu fet des de març de 2020.
- Al personal docent.
- Al personal d'Administració i serveis.
- Al personal complementari.
- Als cuidadors i personal sociosanitari dels centres d'atenció a persones amb discapacitat.
- A totes les persones amb discapacitat que treballen aquests dies incerts en els centres especials d'ocupació.

 

 A tots, de tot cor: GRÀCIES


    Perquè gràcies a la vostra vocació, professionalitat i voluntat indestructibles els nostres alumnes, les persones al nostre càrrec i les seves famílies han sentit el suport i l'afecte dels qui componem el sector de l'ensenyament concertat, privat i d'atenció a persones amb discapacitat.

 

    Perquè gràcies a vosaltres els valors de servei, proximitat, atenció personalitzada, solidaritat, compromís, acompanyament, i fins i tot amistat i optimisme, estan més presents que mai com a instrument essencial per a sortir definitivament d'aquesta situació excepcional. Són valors que compartim i defensem des de FSIE.

 

    FSIE està i estarà aquí per i per a vosaltres, com ho hem estat sempre, per a ajudar-vos i donar-vos suport en tot el que necessiteu perquè vosaltres, el vostre futur i el vostre benestar són la nostra raó de ser.

 

    Gaudiu de les merescudes vacances i descans. Junts continuarem afrontant aquest i qualsevol nou desafiament, perquè junts serem més forts.

Gràcies i bones vacances.

 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 
What do you want to do ?
New mail

taules banner web

 

 
 
What do you want to do ?
New mail

 

 

Poster octubre 2021

 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail