Cartel Taules Infantil    El proppassat 1 de juliol es va celebrar una nova Mesa Negociadora d'Educació Infantil amb la finalitat d'adaptar les taules salarials per a ajustar al SMI les categories professionals que es trobaven per sota. A més, s'ha aprovat un diferencial per a les educadores de 10 euros i un compromís de diferencial futur d'aquesta categoria respecte de les auxiliars de suport i altres categories del personal d'administració i serveis referenciades al SMI.
 
    FSIE juntament amb la resta de les organitzacions sindicals hem signat l'adaptació de les taules de 2020 i 2021 al SMI per a totes aquelles categories el salari de les quals estava referenciat a aquest indicador o que sense estar-lo el seu salari s'havia quedat per sota dels 950 euros. Les categories afectades són fonamentalment les del personal d'aula (Educador Infantil i Auxiliar de suport) i les del Personal d'Administració i serveis (Personal de cuina, neteja, manteniment, Serveis Generals i Administratius).
 
    Respecte al diferencial, a partir de l'1 de setembre de 2021 els educadors infantils de centres de Gestió Directa percebran 10 euros per sobre del que s'estableix inicialment en les taules. FSIE ha manifestat en totes la reunions de taula que aquesta quantitat és insuficient però valora positivament que s'hagi establert un compromís per part de les patronals de mantenir aquest diferencial de 10 euros sobre la futura pujada del SMI del 2021 i incrementar-les en les negociacions futures.

 

Pots descarregar-te el nostre últim Butlletí per a conèixer les noves taules i les quanties dels endarreriments corresponent.

 

 Cartell Actualització Taules Salarials Infantil