FSIE, mitjançant EducaRed, ofereix la possibilitat de participar en el projecte: MOVIMENT E3. El projecte consisteix a mobilitzar a milers de professors amb l'objectiu de fer-los emprenedors, en EDUEMPRENEDORS. No es tracta de tenir idees sobre educació, es tracta de convertir-les en projectes i que això es vegi reflectit  en el sistema educatiu.

El món està canviant a una velocitat cada vegada més ràpida. Eduquem per a un temps futur que gairebé no podem ni imaginar i utilitzem en infinitat de casos continguts i tècniques modernes. Al llarg dels segles XIX i XX l'educació canvià el món; ara mateix no tenim aquesta sensació. L'Educació necessita un canvi i seguir sent un lider social. Les persones som l'element clau de qualsevol canvi i els docents han de ser els agents d'aquest gran canvi en l'Educació, però hem de fer servir les eines que permeten canviar el món, hem de fer servir les eines que utilitzen els emprenedors.
 
T'oferim la possibilitat de poder transformar el sistema educatius, convertin-te, primerament en un emprenedor. Primer, un emprenedor, veu i examina el món i porta a la pràctica tot el que veu. Volem recolzar-te, evolucionar per què puguis canviar l'educació. Veuràs el món de l'educació amb ulls diferents, veuràs altres realitats i compartiràs les teves idees amb gent com tu.
 
Si ets  mestre o professora, pots ser el protagonista d'aquesta transformació. Estàs preparat/ada? Contacta amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.