Des de la Universidad Europea ens inviten de nou a les jornades

                                   "Education: Educar para Transformar".

 
       Com ja sabeu, és un cicle de conferències que ens apropen a algunes de les veus més representatives i innovadores del panorama internacional en l'àmbit educatiu.
 
           La darrera conferència tindrà lloc el proper dimarts dia 30 d’abril de 2013  a les 11,30 h. a l’Auditori Edifici B. del campus de la Universidad Europea de Madrid a Villacicosa de Odón. Més informació: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 

          Esteu invitats tots els centres i docents professionals de l’educació que hi estigueu interessats. Haureu de comunicar la vostra assistència presencial abans del proper dimecres dia 24 d’abril a les 12,00 h. al Secretari de Formació Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., ja que des de la UE ens demanen el nombre de persones assistents per part de FSIE.

        També podreu assistir mitjançant streaming a l'emissió en directe de la conferència. Es retransmetrà per la següent adreça:
ASISTÈNCIA VIRTUAL: el dimarts dia 30 d’abril a les 11,30 h. :
 
         El sociòleg Zygmunt Bauman, Premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats 2010 i autor del concepte “Modernitat Líquida”, serà l’encarregat de posar el punt i final a aquestes jornades. Durant la seva intervenció, Bauman explicarà perquè la via del canvi i del desenvolupament d’una identitat flexible i versàtil són les úniques solucions vàlides per a evitar els conflictes socials i millorar les condicions de vida en la societat actual.  

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 
What do you want to do ?
New mail

taules banner web

 

 
 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail