FSIE-CAT PRESENTA
LA 2ª SESSIÓ DE LES I JORNADES DE FORMACIÓ SINDICAL
AMB TOTS ELS SEUS DELEGATS DE TARRAGONA

         El proppassat divendres, dia 27 de novembre de 2015, va tenir lloc a Tarragona la 2ª sessió de les I Jornades de Formació per a Delegats Sindicals de Tarragona, organitzada per FSIE-CAT. Avancem amb pas ferm i segur cap als nostres objectius, tenint molt clar que un equip ben format i preparat per atendre les necessitats i consultes dels treballadors de la privada, concertada i del sector de la diversitat funcional és fonamental per poder progressar amb independència i professionalitat.


     Des de la Federació de Sindicats Independents d’Ensenyament  som molt conscients de la gran importància que tenen els Delegats i els membres dels Comitès d’Empresa, ja que són el motor del sindicat, projecten els principis i actuacions de FSIE-CAT i són l'enllaç necessari entre els treballadors i l'empresa.

     La ponència la va dur a terme Pilar Casas, advocada de FSIE-CAT. Entre els objectius i continguts principals plantejats i treballats en aquesta 2ª sessió es trobaven els següents:


 

ü    Conviure i promoure el sentiment de grup entre els delegats de FSIE-CAT.

ü    Intercanviar opinions i experiències entre companys del mateix sector.

ü    Millorar l’acompliment de les funcions com a representants sindicals als centres de treball.

ü    Aprofundiment en el contingut del conveni de la concertada; classificació del personal, vacances, jornades, permisos, etc.

ü    Analitzar i valorar, entre d'altres; el retorn de la paga del 2012, la situació del premi de fidelitat, etc.

 
       Des de FSIE-CAT  seguim defensant la Llibertt d'Ensenyament i treballant en exclusivitat en la defensa dels treballadors i treballadores de l’ensenyament privat, privat/concertat i de l'atenció a la diversitat funcional de Catalunya. Saludem des d’aquest espai a tots els assistents i us esperem en la 3ª sessió d'aquestes I Jornades de Formació Sindical que tindrà lloc el proper 29 de gener de 2016. Moltes gràcies per la vostra atenció. Estem sempre al vostre costat. 

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 
What do you want to do ?
New mail

taules banner web

 

 
 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail