web ocon1FSIE-CAT DÓNA LA BENVINGUDA AL NOU COMITÈ D'EMPRESA 

DEL CENTRE DE TREBALL

SERVICIOS OCÓN CATALANA S.L. DE RUBÍ

 


 
       FSIE-CAT obté els 5 delegats, és a dir; la totalitat del comitè d'empresa, en les eleccions celebrades el proppassat 23 de novembre de 2015 a l'empresa SERVICIOS OCÓN CATALANA S.L. de Rubí. Fins ara 2 delegats eren de FSIE-CAT, 2 d'UGT, 1 de CC.OO i 1 de CGT.

 

    OCON ofereix serveis de logística i transport i es regeix pel Conveni col·lectiu de treball del sector de centres especials de treballadors disminuïts físics i/o sensorials de Catalunya. Des de FSIE donem suport en tot moment als treballadors i treballadores del sector de la diversitat funcional. 

 

    Entenem que ha arribat l'hora d'un canvi ja que les necessitats dels diferents tipus de centres que integren aquest Conveni són específiques i hem d'afrontar-les amb professionalitat i rigor. FSIE-CAT no depèn dels partits polítics ni de les Administracions públiques i té la llibertat de lluitar única i exclusivament per la millora de les condicions laborals i salarials dels treballadors i no valorem qualsevol altra lluita d'interessos aliens a aquesta meta.

 
    Agraïm el suport incondicional i el gran treball que han fet els nostres candidats i la confiança dipositada pels treballadors i treballadores del centre en les eleccions celebrades. És un plaer poder treballar i créixer amb vosaltres. Per FSIE-CAT aquest és un repte especialment motivador i, com ja sabeu, estarem al vostre costat assessorant i informant al conjunt dels treballadors del vostre centre de treball. 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 
What do you want to do ?
New mail

taules banner web

 

 
 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail