edu       Del dijous 18 al dissabte 20 de maig es celebra a Tarragona l' “EduMindUp! Neurociència, intel·ligències múltiples i creativitat”, un congrés reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat formativa i que alhora s'ha convertit en un punt de trobada de la comunitat educativa i de professionals del sector per aproximar-se a la neurociència i a la seva aplicació al món escolar. Una oportunitat per conèixer pràctiques educatives basades en evidències científiques i relacionades amb les intel·ligències múltiples, la creativitat i les noves tecnologies. Un espai on integrar els coneixements de la neurociència i la pràctica pedagògica innovadora.

 

       El propòsit del congrés és crear un espai de trobada on professionals de l'educació puguin reflexionar sobre experiències i recerques que es duen a terme al voltant de la innovació, la creativitat i la neurociència aplicades en el procés d'ensenyament i aprenentatge a l'aula.

 

       Ja que la finalitat és compartir i debatre, es pretén crear un espai destinat a poder intercanviar experiències innovadores en docència i aprenentatge escolar vinculats als temes proposats. Conferències, taules rodones i ponències que comptaran amb la presència de personalitats tan reconegudes com la filòsofa Elsa Punset, el mentalista i coacher Ramon Fauria, la doctora Begoña Ibarrola o el doctor David Bueno.

 

       L'assistència a l'esdeveniment té un cost de 125 euros, però per als afiliats de FSIE el preu és de 100 euros. Per poder beneficiar-se d'aquest descompte és necessari un codi personal que es proporcionarà contactant amb Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 
What do you want to do ?
New mail

taules banner web

 

 
 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail