Des de la Universidad Europea ens inviten de nou a les jornades

                                   "Education: Educar para Transformar".

 
       Com ja sabeu, és un cicle de conferències que ens apropen a algunes de les veus més representatives i innovadores del panorama internacional en l'àmbit educatiu.
 
           La darrera conferència tindrà lloc el proper dimarts dia 30 d’abril de 2013  a les 11,30 h. a l’Auditori Edifici B. del campus de la Universidad Europea de Madrid a Villacicosa de Odón. Més informació: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
 

          Esteu invitats tots els centres i docents professionals de l’educació que hi estigueu interessats. Haureu de comunicar la vostra assistència presencial abans del proper dimecres dia 24 d’abril a les 12,00 h. al Secretari de Formació Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo., ja que des de la UE ens demanen el nombre de persones assistents per part de FSIE.

        També podreu assistir mitjançant streaming a l'emissió en directe de la conferència. Es retransmetrà per la següent adreça:
ASISTÈNCIA VIRTUAL: el dimarts dia 30 d’abril a les 11,30 h. :
 
         El sociòleg Zygmunt Bauman, Premi Príncep d’Astúries de Comunicació i Humanitats 2010 i autor del concepte “Modernitat Líquida”, serà l’encarregat de posar el punt i final a aquestes jornades. Durant la seva intervenció, Bauman explicarà perquè la via del canvi i del desenvolupament d’una identitat flexible i versàtil són les úniques solucions vàlides per a evitar els conflictes socials i millorar les condicions de vida en la societat actual.  
pas4
tapa web butlletí 9

 

 

 

Hay 99 invitados y ningún miembro en línea

 

lateral web formacio
p1

 

oasispertotlany