FSIE-CAT PRESENTA
LA 2ª SESSIÓ DE LES I JORNADES DE FORMACIÓ SINDICAL
AMB TOTS ELS SEUS DELEGATS DE TARRAGONA

         El proppassat divendres, dia 27 de novembre de 2015, va tenir lloc a Tarragona la 2ª sessió de les I Jornades de Formació per a Delegats Sindicals de Tarragona, organitzada per FSIE-CAT. Avancem amb pas ferm i segur cap als nostres objectius, tenint molt clar que un equip ben format i preparat per atendre les necessitats i consultes dels treballadors de la privada, concertada i del sector de la diversitat funcional és fonamental per poder progressar amb independència i professionalitat.


     Des de la Federació de Sindicats Independents d’Ensenyament  som molt conscients de la gran importància que tenen els Delegats i els membres dels Comitès d’Empresa, ja que són el motor del sindicat, projecten els principis i actuacions de FSIE-CAT i són l'enllaç necessari entre els treballadors i l'empresa.

     La ponència la va dur a terme Pilar Casas, advocada de FSIE-CAT. Entre els objectius i continguts principals plantejats i treballats en aquesta 2ª sessió es trobaven els següents:


 

ü    Conviure i promoure el sentiment de grup entre els delegats de FSIE-CAT.

ü    Intercanviar opinions i experiències entre companys del mateix sector.

ü    Millorar l’acompliment de les funcions com a representants sindicals als centres de treball.

ü    Aprofundiment en el contingut del conveni de la concertada; classificació del personal, vacances, jornades, permisos, etc.

ü    Analitzar i valorar, entre d'altres; el retorn de la paga del 2012, la situació del premi de fidelitat, etc.

 
       Des de FSIE-CAT  seguim defensant la Llibertt d'Ensenyament i treballant en exclusivitat en la defensa dels treballadors i treballadores de l’ensenyament privat, privat/concertat i de l'atenció a la diversitat funcional de Catalunya. Saludem des d’aquest espai a tots els assistents i us esperem en la 3ª sessió d'aquestes I Jornades de Formació Sindical que tindrà lloc el proper 29 de gener de 2016. Moltes gràcies per la vostra atenció. Estem sempre al vostre costat.