edu       Del dijous 18 al dissabte 20 de maig es celebra a Tarragona l' “EduMindUp! Neurociència, intel·ligències múltiples i creativitat”, un congrés reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com a activitat formativa i que alhora s'ha convertit en un punt de trobada de la comunitat educativa i de professionals del sector per aproximar-se a la neurociència i a la seva aplicació al món escolar. Una oportunitat per conèixer pràctiques educatives basades en evidències científiques i relacionades amb les intel·ligències múltiples, la creativitat i les noves tecnologies. Un espai on integrar els coneixements de la neurociència i la pràctica pedagògica innovadora.

 

       El propòsit del congrés és crear un espai de trobada on professionals de l'educació puguin reflexionar sobre experiències i recerques que es duen a terme al voltant de la innovació, la creativitat i la neurociència aplicades en el procés d'ensenyament i aprenentatge a l'aula.

 

       Ja que la finalitat és compartir i debatre, es pretén crear un espai destinat a poder intercanviar experiències innovadores en docència i aprenentatge escolar vinculats als temes proposats. Conferències, taules rodones i ponències que comptaran amb la presència de personalitats tan reconegudes com la filòsofa Elsa Punset, el mentalista i coacher Ramon Fauria, la doctora Begoña Ibarrola o el doctor David Bueno.

 

       L'assistència a l'esdeveniment té un cost de 125 euros, però per als afiliats de FSIE el preu és de 100 euros. Per poder beneficiar-se d'aquest descompte és necessari un codi personal que es proporcionarà contactant amb Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo..
pas4
tapa web butlletí 9

 

 

 

Hay 89 invitados y ningún miembro en línea

 

lateral web formacio
p1

 

oasispertotlany