Oci

NEIX EL CLUB DEL PROFESSOR: PROGRAMA DE BENEFICIS PER A DOCENTS

CLUB     Neix el Club del Professor, el primer programa de beneficis i descomptes per 800.000 docents al nostre país, que compta amb el recolzament de més de 2.000 empreses que ofereixen descomptes i avantatges per als membres d'aquest club.

     El servei és gratuït i et proposa 3 formes de poder gaudir-ho: descomptes directament en l'establiment, a la botiga on-line mitjançant codis promocionals o amb ingressos en una guardiola virtual que acumula els descomptes de diferents serveis i que després poden transferir-se al teu propi compte bancari.
video club
     A més, la plataforma és intel·ligent i segons avances en la seva navegació descobriràs noves opcions i t'oferirà promocions adients als teus gustos i necessitats.  


Si vols ser soci d'aquest club, entra en aquest enllaç.

 

 

ELS AFILIATS A FSIE JA PODEN GAUDIR DE LA NEU AMB PREUS AVANTATJOSOS

hotelius webHotelius Club et convida a les millors destinacions de neu amb els millors preus. 

 

   Durant els mesos de gener i febrer, amb Hotelius Club pots triar entre 18 hotels situats en destinacions tan increïbles com; Alps, Pirineus, Andorra, Portugal o els països escandinaus.

   Pots trobar preus des de 38 euros i sumar-hi el descompte del 13% que aquesta companyia t'ofereix, solament per ser de FSIE.

   No perdis la teva oportunitat i gaudeix! Tens fins al 22 de febrer per beneficiar-te d'aquesta oferta. Accedeix mitjançant aquest enllaç.

calendari escolar 19 20 banner web

 

 

 

 

tapa web butlletí 9

taules banner web

 

text integre banner web

 

 

 

Hi ha 51 convidats/des i cap membre en línia

 

octubre 2019
p1

 

oasispertotlany