Des de FSIE-CAT mostrem el nostre compromís amb la Campanya d'Escolarització per al pròxim curs 2021/2022. En un any especialment difícil i convuls en el qual la pandèmia ha posat a prova a tots els professionals de l'ensenyament, considerem més necessari que mai posar en valor la professionalitat, dedicació i compromís de tots els que exerceixen la seva labor en els centres concertats. Creiem que és més necessari que mai, en defensa dels nostres llocs de treball, que durant aquest procés d'escolarització incidim especialment en la importància del respecte a la llibertat d'elecció de les famílies respecte a l'educació dels seus fills.
 
          Per això, i perquè creiem que en defensa d'aquesta llibertat i de la pluralitat del nostre sistema educatiu ha de garantir-se que les famílies puguin triar un centre concertat com a opció de formació, us remetem la Campanya d'Escolarització 2021 que hem elaborat amb l'objectiu posar en valor la gran feina que exercim els professionals d'aquests centres compromesos amb oferir una educació de qualitat, personalitzada i adequada a les necessitats dels nostres alumnes.

 

      Com cada any, us convidem a col·laborar en la seva difusió i ens posem a la vostra sencera disposició per a aconseguir transmetre aquest missatge a tota la societat.

 

Cartell_A3_Campanya escolarització concertats 2021