Des de FSIE-CAT demanem que es modifiqui l'Avantprojecte de la LOMCE i permetin que tots els docents tinguem el mateix ESTATUT.
 
 
LLUITA PEL RECONEIXEMENT QUE ET MEREIXES
 
Per un ESTATUT DOCENT per a tots
 
Manifest  
 
 
L’avantprojecte de la LOMCE presentat pel Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, diu textualment:
 
“Per assolir aquest fi, revestirà també especial importància la futura llei de l’estatut de la funció pública docent,on l’objectiu principal ha de ser la tan necessària dignificació d’aquesta professió, i que regularà elements nuclears entre els quals destaquen l’accés a la funció pública docent, la carrera, la provisió de llocs de treball, els drets i deures, la formació del professorat, o la necessària consolidació i ratificació de l’autoritat del professor, entre d’altres.”
 
L’exercici de la docència no és patrimoni d’uns docents determinats. Està per sobre del tipus de centre en què es desenvolupa la professió.
 
La docència és una elecció de milers de professionals que després porten a efecte en diferents centres.
 
L’administració i els partits polítics han de contribuir a dignificar la figura del docent i a prestigiar la professió davant la societat.
 
Reconeixent les peculiaritats que als docents ens afecten depenent de la titularitat del centre on treballem (públic, concertat, privat, cooperativa, ...), hi ha qüestions totalment comuns i que ens afecten a tots.
 
Per això ha d’haver un sol ESTATUT DEL DOCENT.
 
Un Estatut que parli de formació, de drets i deures dels professionals de la docència, de la carrera professional, de l’autoritat del docent,...
 
L’avantprojecte de la LOMCE exclou d’aquesta possibilitat a milers de professionals com si no existissin, com si haguessin docents de primera i segona categoria, com si uns mereixessin el reconeixement i suport de les administracions, i altres no.

Demanem al Govern, als partits politics que modifiquin l’Avantprojecte de la LOMCE i permetin que tots els docents tinguem el mateix ESTATUT sense perjudici que es puguin reconèixer en el document determinades peculiaritats en relació al sector en què es treballa. 

 

Mou-te i signa el manifest aquí:    RECOLZO EL MANIFEST

 

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail

 
What do you want to do ?
New mail

taules banner web

 

 
 
What do you want to do ?
New mail

 

 

Poster octubre 2021

 
What do you want to do ?
New mail

 

 

 
What do you want to do ?
New mail