Formació

Formació Online Docents - Edició Intensiva Juliol'23

Nova edició dels cursos intensius de formació -  JULIOL'23 - Del 4 al 31 de juliol

Cursos de 30 i 45 hores

  MATRÍCULA ANTICIPADA: -20% de descompte addicional en tots els cursos (vàlid fins al 4 de juny de 2023) 

    Cursos formació online IDD FSIE CAT edició maig23

La nostra metodologia es projecta mitjançant un sistema d'aprenentatge centrat en l'alumne basat en exclusius continguts de gran qualitat, adaptats a l'era digital, i tasques eminentment pràctiques que t'ajudaran a practicar i comprendre els continguts treballats.

    Podràs connectar-te a l'entorn d'aprenentatge quan vulguis i on vulguis, sense desplaçaments i amb un horari 100% flexible. Els continguts estaran disponibles des del primer dia de curs; cada unitat inclou un Test de progressió, així com tasques que incorporen diferents recursos pensats per a un aprenentatge àgil i eficaç.


    Els cursos es tanquen amb la realització d'un Projecte final, que pot ser implementat en un context d'aula, en el qual es plasmaran i demostraran les competències teòriques i pràctiques adquirides durant el curs. Recentment hem incorporat els següents cursos:

 

Neurociència com a eina educativa

Educació positiva per al desenvolupament de les fortaleses

Educar en la creatividad

Trastorn de l’Espectre Autista a l’aula

Lectoescriptura: procés d'aprenentatge, dificultats, avaluació i la seva aplicació a l'aula

   

       Un Tutor amb una sòlida experiència en el sector educatiu t'acompanyarà durant tot el procés d'aprenentatge encarregant-se de la facilitació del curs i oferint-te, a cada moment, les indicacions necessàries perquè puguis avançar i finalitzar la formació amb èxit.

    Els cursos tenen els mateixos efectes administratius per al professorat que les activitats incloses en el Pla de formació permanent del Departament d'Educació, sempre i quan es realitzin posteriorment a la data d’expedició del títol d’accés a la docència (vàlid per a oposicions, sexennis, estadis, concurs de trasllats…).


   Els alumnes que superin els cursos rebran un certificat del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

 

 Documents relacionats:

Relació de cursos intensius edició juliol'23