Eleccions Sindicals

FSIE-CAT MANTÉ EL SEU DELEGAT AL COL·LEGI SANT RAFAEL DE LA SELVA DEL CAMP

delegat st rafael 19      Ahir, dimarts dia 26 de febrer de 2019, es van celebrar les eleccions sindicals al Col·legi Sant Rafael de la Selva del Camp que pertany a l'Arquebisbat de Tarragona.
 
      Els treballadors van votar majorment a la candidatura presentada per FSIE-CAT concedint a Manuel Yuste, un cop més, la responsabilitat d'exercir durant els quatre propers anys la funció de delegat de personal al Centre. Com a dada rellevant podem dir que en Manuel Yuste va ser el primer afiliat i delegat de FSIE-CAT a Catalunya. Des de FSIE-CAT volem agrair a tots els treballadors i afiliats de l'escola St. Rafael, i especialment al Manuel, el suport i confiança que ens dipositeu.
 
    Amb aquesta noticia, animem a tots els treballadors/es de l'ensenyament privat/concertat i als del sector de la diversitat funcional a contactar amb nosaltres i seguir lluitant pels drets, interessos i millora del sector.
 
     L'ensenyament concertat està vivint una conjuntura molt difícil a causa de les retallades dels diferents governs, la pèrdua d'unitats, l'enduriment de les condicions laborals, pèrdua del premi de fidelitat... etc.
 
     El diàleg, l'elaboració de propostes i la negociació són els nostres principals instruments d'acció que utilitzem des de la nostra independència, coherència i professionalitat. FSIE-CAT té com a objectiu oferir un servei a la societat i la seva principal línia d'actuació és:

 
“La defensa i millora dels interessos i drets dels treballadors de l'ensenyament concertat, privat i d'atenció a la diversitat funcional, dins del marc de la llibertat d'ensenyament entesa aquesta com a llibertat d'elecció i creació de centres docents.”

 

2eleccions