Qui Som?

                     
 
    La Federació de Sindicats Independents d'Ensenyament (FSIE) és un Sindicat dedicat exclusivament a l'ENSENYAMENT  PRIVAT/CONCERTAT I AL SECTOR DE L'ATENCIÓ A LES PERSONES AMB DISCAPACITAT. Som l'únic sindicat INDEPENDENT i PROFESSIONAL, format exclusivament per i per als treballadors i les treballadores de l'Ensenyament Privat i Concertat. DEFENSEM els interessos del nostre sector, els nostres llocs de treball i la Llibertat d'Ensenyament.
 
 
 
    FSIE és la força sindical independent, professional, plural i democràtica, en coherència amb els nous valors i necessitats que caracteritzen al treballador del segle XXI. D'aquesta manera, FSIE s'ha consolidat com el sindicat més representatiu de l'àmbit de l'ensenyament privat.  FSIE és el sindicat majoritari a la Concertada a nivell estatal, a més de tenir una àmplia representació a la resta de convenis com els de:  Privada, Discapacitat, Infantil, Universitats, Col.legis Majors, etc.
 
 

 

 


 EL NOSTRE MODEL SINDICAL

El model sindical amb el qual ens identifiquem i definim és: 

INDEPENDENT: FSIE no té cap vinculació amb grups polítics ni cap organització externa que puguin condicionar la nostra tasca sindical.   DEFENSEM i CREIEM que la independència és garantia de transparència, d'eficàcia i de seguretat.

PROFESSIONAL: Tots els que formem FSIE som treballadors de l'ensenyament privat/concertat o de l'atenció a les persones amb discapacitat que compartim i defensem les teves necessitats.

PLURAL: FSIE és el sindicat per a tots els treballadors, independentment de les seves idees polítiques, religioses, filosòfiques... El respecte per les idees constitueix una norma fonamental.

DIALOGANT:  Defensem el diàleg i la negociació como els mètodes més eficaços per a defensar els interessos presents i futurs de tots els treballadors.

 
QUÈ T'OFERIM A FSIE-CAT

  • Informació laboral i professional necessària per a desenvolupar la teva tasca.
  • Presència directa i freqüent als Centres.
  • Atenció personalitzada i assessorament.
  • Comunicació freqüent amb els seus afiliats.
  • Assessoria Laboral.
  • Publicacions d'interès professional.
  • Cursos de Formació.
  • Actualizació constant de la nostra web.
  • Interessants serveis als afiliats mitjançant descomptes i ofertes especials.