Noticies

NOU ACORD DE COL·LABORACIÓ DE FSIE AMB LA UOC

Logo UOC HorizontalLa Universitat Oberta de Catalunya (UOC) atorga condicions especials per als afiliats de FSIE per a poder cursar una gran varietat d'estudis.

Mitjançant un acord de col·laboració, la Universitat ofereix progames formatius en múltiples àrees: màsters, executive education, postgraus, graus, especialitzacions i molt més. A més, perquè resulti més còmode, la modalitat és 100% en línia.
Totes dues institucions busquem formar als professionals i dotar-los de les millors eines laborals.
Gràcies a l'acord amb FSIE, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ofereix descompte entre el 10 o 25%, segons la modalitat del curs triat. En els màsters propis, postgraus i especialitzacions, un 20% per a les matrícules realitzades fins al 17 de gener i un 10% fins a l'1 de març; en els màsters universitaris i graus oficials, un 10% en la matrícula fins a l'1 de març i sempre en rematrícules; i en cursos d'idiomes, FP i altres, un 10%. També hi ha descomptes d'un 25% fins al 17 de gener i un 15% fins a l'1 de març en el Màster Universitari en dificultats de l'aprenentatge i trastorns del llenguatge i en el Diploma de Postgrau "Docència en línia".
 
Més informació: